26.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πρόταση δυσπιστίας – Μητσοτάκης: Δεν υπήρξε ποτέ εντολή για συγκάλυψη, δεν συγκυβερνώ με κανένα παράκεντρο

Περισσότερα Νέα

- Advertisement -

Προσέρχομαι στη σημερνή συζήτηση θεωρώντας την τραγωδία των Τεμπών ένα ζήτημα πολύ μεγαλύτερο και από την κατάθεση μιας πρότασης δυσπιστίας τόνισε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή κλείνοντας την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Είπε ότι θα μιλήσει μόνο για την αλήθεια με λιγότερες αναφορές στα πολιτικά ζητήματα. Στέκομαι με σεβασμό και ταπεινότητα απέναντι στον πόνο των ανθρώπων που χάσαμε. Μόνο αυτοί έχουν ο δικαίωμα να κάνουν την θλίψη τους διαμαρτυρία αναζητώντας ευθύνες και ενόχους ακόμα και στα τυφλά αλλά αποζητώντας δικαιοσύνη.

Μέσω αυτών απευθύνομαι σε όλες και σε όλους ως πρωθυπουργός, ως πολίτης ως πατέρας. Θέλω να με ακούσετε όχι μόνο με την καρδιά αλλά και το μυαλό.

Τόνισε ότι κράτησε εξ αρχής χαμηλούς τόνους και ζήτησε συγνώμη εξ ονόματος όλων όσων κυβέρνησαν τον τόπο επι δεκαετίες. Στα Τέμπη συγκρούστηκε η πατρίδα μας με τον κακό της εαυτό εκείνο το βράδυ είπε ο πρωθυπουργός.

Θελησαν κάποιοι να κάνουν κομματικό τους λάβαρο την πάνδημη οδύνη.

- Advertisement -

Θέλησαν να κάνουν κομματικό τους λάβαρο την πάνδημη οδύνη. Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι δεν ντύσαμε στα μαύρα όπως εσείς κάνατε την Κουμουνδούρου. Εϊπατε ότι κρύβομαι. Είμαι παρών. Απουσίασα μια φορά για λόγους αρχής από την εξέταση των πορισμάτων της εξεταστικής. Δεν μιλήσαμε όσο θα έπρεπε και πάνω σε αυτό το κενό πληροφόρησης, φύτρωσαν τα πιο απίθανα σενάρια συνωμοσίας. Και κάποιοι επιτήδειοι επιχείρησαν να ρίξουν το σπόρο της αμφιβολίας. Υπήρξε κυνική και ανήθική, βαθιά ανήθική η αντιπολίτευση. Έγιναν έμποροι του πόνου. Έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από ευλογα ερωτήματα, για να δείξουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ανθρωπιά, δεν τα συμμερίζεται.

Ώρα να διαλυθούν οι μύθοι, νηφάλια, απέναντι σε μια κοινωνία καχύποπτη και θυμωμένη
«Εισάγατε με θράσος», είπε ο πρωθυπουργός, «στην προπαγάνδα σας, λεξιλόγιο άλλων εποχών: μπάζωμα, μονταζιέρα. Θα επιχειρήσω να διαλύσω τους μύθους. Σήμερα απευθύνομαι σε μια κοινωνία καχύποπτη και θυμωμένη.

Ας ξεκινήσουμε με τον βαθύτατα παραπλανητικό δημοσίευμα του Βήματος: όλες οι συζητήσεις δεν ήταν στη διάθεση των ανακριτικών αρχών, γιατί κάποιος να αλλάξει αυτό το δεδομένο. Σας άκουγα και γυρνούσε στο μυαλό μου εκείνη η στιγμή. Μέσα στη σύγχυση, ξέραμε ότι είχε συμβεί κάτι δραματικό, άγρυπνος και πραγματικά έρχεστε και λέτε ότι εκείνη τη στιγμή το μέλημά μου, η σκέψη μου ήταν να πειράξω τους διαλόγους. Ε δεν ντρέπεστε; να τα υπονοείτε αυτά; Αυτή ήταν η έννοια μου, πώς θα πειράξω τους διαλόγους;»

«Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή για συγκάλυψη»
«Επιχειρείτε να κάνετε διαστρέβλωση», είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «αυτό που εννοεί το δημοσίευμα, είναι ότι με κάποιο τρόπο δεν φταίει ο σταθμάρχης, ο άνθρωπος αυτός τραγική φιγούρα είναι προφυλακισμένος με απόφαση της δικαιοσύνης, διότι δεν αμφισβητείται ότι έγιναν 7 παραβιάσεις του κανονισμού ασφαλείας. Υπάρχει ένας άνθρωπος που να πιστεύει ότι αν ο σταθμάρχης είχε κάνει σωστά τη δουλειά του θα είχε γίνει το ατύχημα; Γιατί το αμφισβητείτε; η δικαιοσύνη έχει κρίνει σε πρώτο βαθμό ότι έχει συμβεί».

Για τα περί μπαζώματος
«Γιατί να το κάνουμε αυτό; Για να συγκαλύψουμε τι ακριβώς; όταν ξέρετε πολύ καλά και εσείς και όσοι διακινείτε τις αθλιότητες, όταν εκείνη τη στιγμή το μέλημα των συνεργείων είναι πώς θα σηκώσουμε τα βαγόνια των τρένων για να δούμε τι ήταν από κάτω. Αυτό ένοιαζε τους διασώστες. Οι περιβόητες θεωρίες περί ξυλολίου, εννοείτε ότι ήταν σχέδιο της κυβέρνησης; Πραγματικά είναι άξιο απορίας πως τέτοια τερατουργήματα μπορούν να δημιουργούν την αίσθηση της αλήθειας. Πάμε να δούμε τι λέει η δικαιοσύνη: ένας πραγματογνώμονας υπάρχει και δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα από αυτά που λέτε.

Ουδέποτε δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη, σας κοιτώ στα μάτια, είναι αλήθεια και δεν μπορείτε να την αμφισβητήσετε, ό,τι και να λέτε».

Ποτέ δεν κινήθηκε με τόση ταχύτητα η δικαιοσύνη
«Η δικαιοσύνη», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «πολύ σωστά για να σας πείσει και για να αποδοθεί δικαιοσύνη έβαλε και δεύτερο πραγματογνώμονα, δεν ήθελα να αναφερθώ στον εθνικό εισαγγελέα αλλά πρέπει να το κάνω, φτάσατε κα Κωνσταντοπούλου να πείτε για το μηχανοδηγό, το ασύλληπτο ότι επειδή τον γνώριζα με είχε ειδοποιήσει, τι είναι αυτά που λέτε; Πώς τολμάτε να εργαλειοποιείτε έτσι;»

«Η κυβέρνηση παρεμβαίνει εμποδίζοντας τον έλεγχο της δικαιοσύνης;» «Ποτέ δεν κινήθηκε με μεγαλύτερη ταχύτητα, να μην το συγκρίνουμε με άλλες υποθέσεις. Σε 34 άτομα έχει αποδώσει κατηγορίες. Είναι οπλισμένη και με μία άλλη απόφαση. Είπα να φέρουμε διάταξη την οποία καταψηφίσατε, όταν είπαμε να αρθούν οι συνομιλίες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι αν είχε ολοκληρωθεί η σύμβαση 717 το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί ή θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να συμβεί και συμφωνώ με αυτό αλλά τοπικά λειτουργούσε σύστημα και ο σταθμάρχης έβλεπε ότι ήταν στην λάθος γραμμή.

Αναφερόμενος στην σύμβαση 717 είπε ότι υπεγράφη το 2014 και έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2016 και ο κ. Σπίρτζης έδωσε 6 παρατάσεις. «Αν είχατε κάνεις στοιχειωδώς την δουλειά σας γιατί την σπάσατε σε 2 κομμάτια και μας κληροδοτήσετε μια σύμβαση με πολλά προβλήματα και ο υπουργός πήρε μια απόφαση. Ή θα την καταργούσε και θα ξεκινούσε από την αρχή ή θα την ολοκλήρωνε. Και η απόφαση του υπουργείου ήταν να ολοκληρωθεί όπως ήταν».

Η ευρωπαία εισαγγελέας υπερέβη τις αρμοδιότητές της
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην αρμοδιότητα της ευρωπαϊκής εισαγγελέως και τόνισε ότι είναι τα οικονομικά, και αντιφάσκει, για όλα τα υπόλοιπα που έχει πει γιατί αφορούν το Σύνταγμα. «Πώς νοείται να κάνει παρέμβαση σε μια ανοιχτή υπόθεση; Σας φάνηκε χρήσιμη γιατί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σας, είπε, να φέρουμε την ευρωπαία εισαγγελέα αν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση. Τέτοιο είναι το μένος σας».

Για το θέμα του Κώστα Καραμανλή και τις ποινικές ευθύνες τόνισε: «Έχει έρθει η ώρα να κάνουμε συζήτηση για διάκριση πολιτικής και ποινικής ευθύνης. Για να αποδοθεί ποινική ευθύνη πρέπει να υπάρξει κατηγορητήριο. Ο κος Φάμελος μου θυμίζει τον Πολάκη που έλεγε να βάλουμε φυλακή κάποιον πολιτικό μπας και σωθούμε. Αυτή είναι η άποψή σας για το κράτος δικαίου; Αν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της μη ολοκλήρωσης μιας δημόσιας σύμβασης και μιας τραγωδίας, τότε ρωτώ: όταν ο εισαγγελέας στην τραγωδία για το Μάτι είπε αν υπήρχε το 112 θα είχαν σωθεί, ζητήσαμε ποτέ από τον κο Παππά που ήταν αρμόδιος υπουργός και δεν είχε ολοκληρωθεί το 112;

Και πρόσθεσε: «Ένας δρόμος όπως η Πατρών – Πύργου δεν ολοκληρώνεται. Γιατί δεν ολοκληρώθηκε; Γιατί την έκανε ο κ. Σπίρτζης 8 κομματάκια για να εξυπηρετήσει τον κ. Καλογρίτσα. Αυτοί που έχασαν την ζωή τους ευθύνεται ο κ. Σπίρτζης που την έκανε κομματάκια;»

Για την ασυλία του Κώστα Καραμανλή είπε ότι «αν πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει προκαταρκτική θα πρέπει να το τεκμηριώσετε και να το φέρετε στη Βουλή».

«Και μιας και μιλάμε» τόνισε ο πρωθυπουργός «για το άρθρο 86 να θυμηθούμε την ιστορία του. Το 2007 ήμουν νέος βουλευτής της ΝΔ και με άλλους συναδέλφους είχα καταθέσει πρόταση να αλλάξει και να καταργηθεί η αποσβεστική προθεσμία και να μην υπάρχει ο κίνδυνος παραγραφής στον οποίο εμπίπτει ο υπουργός της δικής σας κυβέρνησης. Εμείς, αλλάξαμε την παραγραφή και πήγε στα 20 χρόνια. Όλη αυτή η κυβέρνηση αν έρθει μια επόμενη ή μεθεπόμενη Βουλή και κρίνει ότι έχουμε ποινικές ευθύνες δεν παραγράφονται. Εμείς το κάναμε αυτό».

Γνωρίζατε το δημοσίευμα πριν τυπωθεί η εφημερίδα
Ο πρωθυπουργός είπε ότι ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταϊκούρας παρουσίασε μια σειρά πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. «Στη συνείδηση όλων – πρώτα του Κώστα Καραμανλή αλλά και όλων μας θα πλανάται το βάρος ότι αν είχε η 717 μπορεί το δυστύχημα να μην είχε γίνει. Αλλά δεν θα μιλήσετε εσείς για την 717 όταν θα έπρεπε να είχε γίνει από το 2016. Το σύστημα της τηλεδιοίκησης είναι έτοιμο με εξαιρεση το κομμάτι που καταστράφηκε από τον Ντάνιελ. Έχουν γίνει συμπληρωματικά έργα ασφαλείας, αποκατάσταθηκαν συστήματα επικοινωνίας σε όλες τις γέφυρες και δημοπρατήθηκε η εγκατάσταση του συστήματος GSMR.

Στο ευρωπαϊκό δίκτυο τρένων, μόλις το 12% έχει σήμερα εγκατεστημένα αυτά τα συστήματα ασφάλειας. Η τεχνολογία πάντα θα μας βοηθάει να κάνουμε τις μεταφορές μας πιο ασφαλείς αλλά δεν αποτελεί τη μόνη δικλείδα. Κάτι αλλάζει στους ελληνικούς σιδηροδρόμους, απέχουμε όμως από αυτό που θέλουμε να είμαστε. Είναι ένα μεγάλο έργο που οφείλουμε να φέρουμε εις πέρας».

Όσον αφορά στην πρόταση δυσπιστίας τόνισε: «Με ποιο όχημα; πάμε να δούμε την αλληλουχία. Πρωί πρωί βγαίνει δημοσίευμα το οποίο διαψεύδεται αμέσως. Έχει αναιρεθεί δύο ημέρες μετά, από τις 2 Μαρτίου ξέραμε ότι ο σταθμάρχης μιλούσε με δύο τρένα. Και ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικό περιεχόμενο, το δημοσίευμα υιοθετείται και φέρνετε πρόταση δυσπιστίας. Κάποιος καχύποπτος θα έλεγε ότι γνωρίζατε το δημοσίευμα πριν τυπωθεί η εφημερίδα. Βλέπατε μπροστά….»

«Όλα αυτά έγιναν μόνο για να πέσει ο Μητσοτάκης»
Και είπε ακόμα: «Δεν κάνατε κ. Ανδρουλάκη πρόταση δυσπιστίας για τις υποκλοπές, για το κράτος δικαίου, για την ακρίβεια… όλα αυτά γίνονται με μόνο στόχο να πέσει ο Μητσοτάκης. Εσείς ποδοπατείτε το συλλογικό πένθος, διαστρεβλώνετε την αλήθεια. Κατασκευάσατε ένα κείμενο, κακέκτυπο, κολάζ με κατηγορίες κάθε είδους. Είναι παράξενο εισηγητής για το κράτος δικαίου να είναι ο Νίκος Παππάς, καταδικασμένος με 13-0 … θα έρθετε εσείς να μιλήσετε για κράτος δικαίου; Αυτό ισχύει και για εσάς κε Ανδρουλάκη που κάνετε λόγο για μια τυραννική κυβέρνηση».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι: «Σήμερα η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε αυτό το κείμενο το οποίο απαντά σημείο – σημείο σε όλες τις κατηγορίες του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».

Ας σταματήσει ο φαντάρος των 20 ημερών, Κασσελάκης, τις ανοησίες περί παρατηρητών, νοθείας εκλογών και αποχώρησης της κυβέρνησης

Για το θέμα της νοθείας που ανακινεί η αντιπολίτευση και ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Να σταματήσει επιτέλους ο φαντάρος των 20 ημερών κος Κασσελάκης τις ανιστόρητες ανοησίες των διεθνών παρατηρητών. Ας μάθει ότι η Δημοκρατία μας – ορκίζεται αύριο, α απολύεται; Ηταν κουραστική θητεία, γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και ακμής και ότι κανείς δεν έχει διανοηθεί να αμφισβητήσει τις ελεύθερες και δίκαιες εκλογές και την ομαλή μετάβαση της εξουσίας από τους ηττημένους στους νικητές. Το κεκτημένο αυτό δεν αμφισβητήθηκε ούτε το 89 ούτε το 2000 όταν έχασε ο Καραμανλής και έρχεται τώρα να το αμφισβητήσει ο κος Κασσελάκης, η μια όψη είναι ότι είναι υπονομευτής του πολιτεύματος ή άλλη όψη ότι είναι απλά φαιδρός, κάθε μέρα και μία σαχλαμάρα, μάλλον θέλει να πει ανοησία στην ανοησία».

Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο
«Το κάθε επιχειρηματικό συμφέρον έχει το δικαίωμα να διεκδικεί ότι θέλει, μπορεί να θέλει και να πέσει μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση», είπε ο πρωθυπουργός. Και πρόσθεσε: «Αναγνωρίζω ότι κοινωνία αγγέλων δεν υπάρχει, οι κυβερνήσεις είναι αυτές που ορίζουν τους κανόνες και αυτό οδηγεί ενίοτε σε συγκρούσεις.

Αυτό είναι το κόστος, δεν είναι καινουργιο αυτό. Εχουμε ζήσει στην πατρίδα μας σχέσεις νταβατζήδων. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε να αλλάξουμε! Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο! Στο τιμόνι του τόπου θα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι ισχυροί. Αν νομίζουν κάποιοι ότι όλα είναι εξαγοράσιμα είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αν κάποιος εκδότης, μεγαλοεπιχειρηματίας έχει πολιτικές βλέψεις ας εμφανιστεί ανοιχτά στην πολιτική αρένα, ο ίδιος όμως, όχι μέσω πληρεξουσίων.

Αν επιθυμούν να εμφανιστούν, να συγκριθούν και να μετρηθούν. Η απάντηση στο ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο είπε ότι τον κυβερνά ο κυρίαρχος λαός μέσω των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων και όχι τα φουσκωμένα πορτοφόλια»

Η ευρωπαϊκή μάχη του Ιουνίου, η πιο κρίσιμη από κάθε άλλη στο παρελθόν
«Σε αυτή την πρόταση δυσπιστίας υπάρχει πραγματικός συγγραφέας, υιοθετείτε τις θεωρίες συνωμοσίας τις οποίες πρώτος διακίνησε ο Βελόπουλος γιατί δεν τον βάλατε να υπογράψει; που είναι ο κος Βελόπουλος;», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφερόμενος στις ευρωεκλογές είπε: «Έχουμε μπροστά μας μια εκλογική αναμέτρηση και κάποιοι θέλουν να προβάλλεται μια εικόνα πολιτικής αστάθειας. Αυτή η κυβέρνηση πέτυχε να καθιερώσει τα εθνικά μας σύνορα ως ανατολικά σύνορα της Ευρώπης, καλείται να συμβάλλει στην αμυντική αυτονομία της ηπείρου, να διεκδικήσει περισσότερα κονδύλια για τους αγρότες μας. Μια Ελλάδα που εμφανίζει από τους πιο ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη. Με την εθνική άμυνα να θωρακίζεται. Τον Ιουνιο θα έχουμε μια ευρωπαϊκή μάχη πιο κρίσιμη. Οι ευρωεκλογές δεν προσφέρονται για αδιαφορία. Εισπράττουμε πρώτοι εμείς τα μηνύματα της κοινωνίας. Οδηγήθηκαν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σε μια σύμπραξη που η βουλή θα καταψηφίσει και στις ευρωεκλογές κοντός ψαλμός, έμειναν 75 ημέρες, οι πολίτες θα στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όσους χρησιμοποιουν κάθε αθεμιτο μέσο για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα».

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωεκλογών ο πρωθυπουργός είπε ότι η ευρωπαϊκή μάχη του Ιουνίου, η πιο κρίσιμη από κάθε άλλη στο παρελθόν με άμεσες συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας και πως δεν θα μας συγχωρέσει κανένα πισωγύρισμα.

- Advertisement -

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ροή ειδήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σούκρι στην Αθήνα: Το Κάιρο απορρίπτει εκ νέου το παράνομο Τουρκολυβικό Μνημόνιο με επιστολή στον ΟΗΕ

Επίσημη επιστολή της Αιγύπτου στον ΟΗΕΝίκος ΜελέτηςΣε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή στον πόλεμο της Γάζας που δημιουργεί σοβαρούς κραδασμούς σε ολόκληρη την περιοχή και...

Εκτός ελέγχου τα Σκοπιανά ΜΜΕ: Να ετοιμάσουμε άμεσο διπλωματικό πόλεμο στην Ελλάδα και απόσυρση από την συμφωνία των Πρεσπών!

Η μεγαλύτερη σκοπιανή εφημερίδα Νοβαμακεντόνια αναφέρει: "Ας απαντήσουμε στη διπλωματική επίθεση της Αθήνας, της Σόφιας και των Βρυξελλών με πνεύμα διεθνούς νομιμότητας, αιτιολογημένα και αξιοπρεπώς. Ακόμα κι αν...

Μήνυμα ΗΠΑ προς τα Σκόπια για το «Μακεδονία» της Σιλιάνοφσκα – «Να τηρήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών»

«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών (της Βόρειας Μακεδονίας) με την Ελλάδα και είναι απογοητευμένες που η πρόεδρος Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα-Ντάβκοβα δεν χρησιμοποίησε το...

De facto διπλή ονομασία των Σκοπίων και βέτο της Ελλάδας στον ορίζοντα

Το ερώτημα που κυριαρχεί στον δημόσιο διάλογο αλλά και στους διπλωματικούς κύκλους, μετά τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας στα Σκόπια είναι ένα: Μπορεί η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ακρίβεια: Η τιμή του ρυζιού «σπάει» κάθε ρεκόρ – Αυξήσεις έως και 38% μέσα σε τρία χρόνια

Την… ανιούσα παίρνει και η τιμή στο ρύζι, με τους καταναλωτές να βρίσκονται σε απόγνωση. Οι περιορισμοί στις εξαγωγές που επέβαλε πέρυσι η Ινδία...

«Ξινά» τα πορτοκάλια – «Χρυσάφι» η τιμή του χυμού στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Ανατιμήσεις στον χυμό πορτοκαλιού αναμένονται τους επόμενους μήνες καθώς από την παραγωγή «αποσύρεται» ο μεγαλύτερος εξαγωγέας παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Βραζιλία που φέτος...

Οι λόγοι που στέρησαν από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα και η επόμενη μέρα

Τέλος! Ολοκληρώθηκε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα, ίσως, όλων των εποχών. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε. Τερμάτισε δεύτερη. Δεν κατάφερε να πάρει δεύτερο συνεχόμενο τίτλο πραγματικά στις...

Ακρίβεια: Αυξάνονται οι τιμές σε 4.000 προϊόντα από 1ης Ιουνίου

Την 1η Ιουνίου ξεκινάνε οι νέες τιμές των 4.000 προϊόντων που ήταν στην μόνιμη μείωση της τιμής στα σούπερ μάρκετ, τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά...