18.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νέα υπόθεση που σοκάρει: «Ροζ» κύκλωμα «έσπρωχνε» ανήλικες σε πλούσιους της Αθήνας – Η στρατολόγος, ο φωτογράφος και ο μεσήλικας πελάτης

Περισσότερα Νέα

- Advertisement -

Νέα υπόθεση που σοκάρει, με κύκλωμα μαστροπείας που «έριχνε» ανήλικα κοριτσάκια σε πελάτες με «χοντρά» πορτοφόλια μετατρέποντας τα σε «escorts» πολυτελείας, εξαρθρώθηκε από το Ανηλίκων της Ασφαλείας Αττικής.

Χθες το πρωί μετά από παράλληλες επιχειρήσεις σε Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό, οι έμπειροι αξιωματικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε μια 31χρονη Αλβανίδα και δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 55 ετών ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος άλλων 6 ατόμων για συμμετοχή στη δυσώδη αυτή υπόθεση μαστροπείας.

Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό που φέρνει στην δημοσιότητα το newsit.gr, το κύκλωμα που ξεδόντιασε η Ασφάλεια Αττικής, με βασικό στέλεχος την 31χρονη γυναίκα, η οποία ψάρευε ανήλικες μαθήτριες και αφού τις έπειθε να συμμετέχουν στην «ροζ» μπίζνα που είχε στήσει για να βγάζουν χρήματα, τις έσπρωχνε στα κρεβάτια πελατών μετατρέποντας τις σε άγουρες «πεταλουδίτσες».

Από τους άλλους δύο συλληφθέντες, ο 33χρονος είχε το ρόλο του φωτογράφου και του συνδέσμου με τους πλούσιους πελάτες της Αθήνας, που τραβούσε αισθησιακές φωτογραφίες και τις ανέβαζε σε πορνοsite ενώ ο 55χρονος πλήρωνε 100 ευρώ για να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα κοριτσάκια, τόσο μεμονωμένα όσο και για να πραγματοποιεί αρρωστημένα σκηνικά με ομαδικά όργια.

Πώς δούλευε το κύκλωμα
Η συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ξεκίνησε όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, πρωινές ώρες της 11-01-2024 έως και βραδινές ώρες της ιδίας για την αναζήτηση και εντοπισμό των συλληφθέντων, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί Εντάλματα Σύλληψης από το 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

- Advertisement -

Τα μέλη του κυκλώματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις περιοχές του Κολωνού, Εκάλης και Κορυδαλλού ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι η γυναίκα κατηγορούμενη για «μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση», ο 33χρονος κατηγορούμενος για «μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση» και «πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα», και ο 55χρονος κατηγορούμενος για «γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσας σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και Γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσας σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Δικογραφία σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ακόμα 6 κατηγορούμενων, για τα ανωτέρω αδικήματα, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων οι ανωτέρω κατηγορούμενοι προέβαιναν στην γενετήσια εκμετάλλευση ανηλίκων, συμπληρωσάντων και μη συμπληρωσάντων τα 15ετη, κατ’ επανάληψη.

Η 31χρονη στρατολόγος
Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, οι ρόλοι των μελών του ροζ κυκλώματος ήταν ξεκάθαρη. Σε ό,τι έχει να κάνει με την 31χρονη γυναίκα, όπως αναφέρεται, είχε αναλάβει τη στρατολόγηση των ανήλικων μαθητριών.

«Η συλληφθείσα, από αρχές του έτους 2022 περίπου, διατηρώντας φιλική σχέση με την 15χρονη τότε γεννηθείσα το 2006, διευκόλυνε αυτήν στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, εξωθώντας την κατά αυτόν τον τρόπο στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη από την δραστηριότητα αυτή».

Ο 33χρονος «φωτογράφος» – «σύνδεσμος» με τους πλούσιους πελάτες
Ο δεύτερος συλληφθείς, ο 33 χρόνος, όπως αναφέρεται, αποτελούσε τον «σύνδεσμο» με τα «χοντρά» πορτοφόλια της Αθηνάς.

«Ο συλληφθείς, περί τα μέσα Απριλίου του 2023, όντας φίλος της 31χρονης κατηγορουμένης, απέκτησε επαφή με ανήλικη γεννηθείσα το 2006, και με την 17χρονη τότε φίλη της γεννηθείσα το 2005, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση – εύρεση πλούσιων «πελατών», για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας αυτές (φωτογραφίες) στο διαδικτυακό ιστότοπο «b@@@@», μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του Κέντρου των Αθηνών».

Ο μεσήλικας πελάτης που έδινε 100 ευρώ για όργια με ανήλικες
Αναφορικά με τον τρίτο συλληφθέντα, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, ο συγκεκριμένος άντρας ηλικίας 55 ετών, Έδινε έδινε 100 ευρώ κάθε φορά για να κλείνει ραντεβού με ανήλικες, τόσο μεμονωμένα όσο και ομαδικά.

«Ο συλληφθείς, εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου – Αυγούστου του 2023, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό Αττικής, συνευρέθηκε ερωτικά, με τις ανήλικες (αναφέρονται τα ονόματα) γεννηθείσες το 2008 και το 2006 στην Αθήνα, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη. Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού με αυτές όσο και με έκαστη ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους».

Έρευνες στα σπίτια
Η δικογραφία, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, υποβλήθηκε στις 10-01-2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

Κατόπιν παραγγελίας του 10ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 33χρονου και του 55χρονου προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο στην οικία του 55χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της 12ης Ιανουαρίου 2024 ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων.

- Advertisement -

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ροή ειδήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο «Ιωσήφ», ο «αποθηκάριος», ο «Ρουμάνος», ο «Shark» και ο «Κοκός» οι ηθικοί αυτουργοί

Σε 60 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για...

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Πώς κρατήθηκε μυστική η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τους χούλιγκαν

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας «πληροφορίες» που έκαναν λόγο για πενιχρά έως μηδαμινά αποτελέσματα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για...

Καιρός: Τι είναι οι άνεμοι τύπου Φοέν που έρχονται από αύριο και εκτινάσσουν την θερμοκρασία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το φαινόμενο των καταβατικών ανέμων τύπου Foen, που θα επανέλθει στη χώρα μας. Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, με αφορμή τον καιρό...

Προειδοποίηση πνευμονολόγων για την αφρικανική σκόνη: Πού χρειάζεται προσοχή – Ποιοι να φορούν μάσκα

Η αφρικανική σκόνη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα σύντομο διάλειμμα προβληματίζοντας τους ειδικούς για την επίδραση που μπορεί να έχει στην υγεία των...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Iαπωνία: ”Οι στρατιωτικές δραστηριότητες της Κίνας περιγράφονται ως η μεγαλύτερη στρατηγική πρόκληση στον Ινδο-Ειρηνικό

Η Κίνα αμφισβητεί την πρόσφατη αξιολόγηση της Ιαπωνίας για την απειλή που αποτελεί για την περιοχή Ινδο-Ειρηνικού από το Πεκίνο, απορρίπτοντάς την ως απειλή...

Οι διαδικτυακές απάτες από κινεζικές ομάδες επηρεάζουν πολλές χώρες

Οι διαδικτυακές απάτες που έχουν αποκαλυφθεί παγκοσμίως τους τελευταίους μήνες είχαν έναν κοινό σύνδεσμο. είναι η εμπλοκή κινεζικών στοιχείων. Πολλές χώρες έχουν συλλάβει, συλλάβει...

Πτώση των κινεζικών επενδύσεων στην Αυστραλία: Προκλήσεις και αλλαγές στην παγκόσμια δυναμική

Μια έκθεση της KPMG και του Πανεπιστημίου του Σίδνεϋ αποκάλυψε σημαντική πτώση στις κινεζικές επενδύσεις στην Αυστραλία το 2023. Σε σύγκριση με το 2022,...

Declining Chinese Investment In Australia: Challenges And Shifts In Global Dynamics

A report by KPMG and the University of Sydney revealed a significant drop in Chinese investment in Australia during 2023. Compared to 2022, the...