27.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι: ”Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Αθήνα όπως το ΡΚΚ”- Υπερασπίζονται τον Τσίπρα & τον ΣΥΡΙΖΑ: ”Τα λέει σωστά η αντιπολίτευση”!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Περισσότερα Νέα

- Advertisement -

Σε νέο παραλήρημα προχώρησαν οι Τούρκοι πριν λίγο.

Τι αναφέρουν:

”Ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας Coşkun Başbuğ επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από την αλλαγή της στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία.

Η βάση των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη δεν σημαίνει ουσιαστικά ότι η Ελλάδα έχει καταληφθεί κατά κάποιο τρόπο; Πώς ερμηνεύετε την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη; Πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα για να μην φύγουν;

Το λέμε από την αρχή: Δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε. Ο Μητσοτάκης έδωσε τα κλειδιά στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, για να μην φύγουν ποτέ ξανά.

- Advertisement -

Δεν το γνωρίζει αυτό ο ελληνικός λαός; Τι είδους πολιτική ακολουθεί η Ελληνική Αντιπολίτευση απέναντι σε αυτή την εισβολή στις ΗΠΑ;

Ο ελληνικός λαός αγνοεί αυτήν την κατοχή.

Είναι μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δει αυτό το γεγονός και δεν μπορεί να αντιδράσει. Ας ελπίσουμε ότι η ευαισθητοποίηση θα αυξηθεί. Οι συζητήσεις της πτέρυγας της αντιπολίτευσης Τσίπρα βρίσκουν θέση στα κοινά λίγο περισσότερο τώρα.

Μπορεί η πολιτική Τσίπρα σε αυτό το σημείο να βρει ανταπόκριση;

Αν ο Τσίπρας και η ομάδα που εκπροσωπεί δεν είναι πλέον σε θέση να λογοδοτήσουν από τον Μητσοτάκη, μπορείτε εύκολα να πείτε ότι η Ελλάδα καταλήφθηκε από τις ΗΠΑ.

Η ελληνική αριστερά υποστηρίζει την επιθετική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία;

Ο Σύριζα είναι πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το κόμμα κάνει επίσης πολύ ξεκάθαρη τη στάση του. Ο Τσίπρας το λέει ξεκάθαρα. Αγοράζετε όπλα, γεγονός που εκθέτει την Ελλάδα σε κάποιες οικονομικές κυρώσεις που θα την υποθηκεύσουν στο μέλλον. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον, ο Τσίπρας και άλλοι πολιτικοί ρωτούν για ποιο σκοπό το κάνετε αυτό.

Εδώ η πολιτική που εφαρμόζουν Τσίπρας και Σύριζα είναι σωστή. Αντιδρούν σοβαρά.

Νέο PKK Ελλάδα

Με ποια νοοτροπία ασκεί η Ελλάδα την επιθετική της πολιτική απέναντι στην Τουρκία; Προσπαθεί η Ελλάδα να καλύψει το κενό του PKK;

Η Αμερική βάζει την Ελλάδα στο γήπεδο ως το νέο PKK, από τότε που το PKK έχει εξαντληθεί για να αποτρέψει την επιχείρησή μας στη Συρία.

Η Αμερική προσπαθεί να αποτρέψει την Τουρκία βάζοντας την Ελλάδα στη θέση του PKK και τον Μητσοτάκη αντί του Ζελένσκι. Βρίσκει τον δρόμο προς αυτό σε μια σειρά από επιθέσεις που θα προκαλέσουν την Τουρκία. Είναι ο λόγος που η Ελλάδα κάνει τόσο εξωφρενικά πράγματα τελευταία.

Η Τουρκία γνωρίζει ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται

Ναί. Γνωρίζει ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται. Αυτός είναι ο τρόπος για να χαλάσει το παιχνίδι της Αμερικής. Γι’ αυτό απαντάμε με διπλωματία σε κάποιους εξοπλισμούς, προκλήσεις και εξόδους υψηλών δόσεων στα νησιά. Διαφορετικά, ξέρουμε να χρησιμοποιούμε βία. Τότε θα εγκλωβιστούμε. Αλλά η Τουρκία διεξάγει αυτή τη στιγμή μια επιτυχημένη διπλωματική κίνηση εφαρμόζοντας τη σωστή πολιτική.

Ο οπλισμός από τη Γερμανία των νησιών του Αιγαίου και των βάσεων που δίνει η Ελλάδα στις ΗΠΑ φαίνεται να είναι μια ξεκάθαρη προετοιμασία για πόλεμο.”

- Advertisement -

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ροή ειδήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκλειστικό-Τουρκική ανησυχία: ”Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να εξοπλίζουν την Ελλάδα”

Τι αναφέρει το δημοσίευμα: ''Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να εξοπλίζουν την Ελλάδα. Ο Ελληνικός Στρατός επέλεξε 62+102 τεθωρακισμένα M2A2 ODS-SA, οι ΗΠΑ τα δώρισε. Ο Ελληνικός Στρατός...

Αποκλειστικό: Λογαριασμός που έχει προνομιακή σχέση με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, κάνει επίθεση στην Ελλάδα!-Αναπαράγει άρθρο ελληνικού ΜΜΕ-”Ανταρσία στη Φ/Γ ΥΔΡΑ”!

Απίστευτη προπαγάνδα από λογαριασμό που συνδέεται με την Τουρκία! O αλλοδαπός λογαριασμός "Clash Report" (που έχει προνομιακή σχέση με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, με...

Αποκλειστικό-”Ουρλιάζουν” οι Τούρκοι: ”Οι Έλληνες θα πουλήσουν F-16 και θα αγοράσουν Rafale για να χτυπήσουν την Τουρκία”

Τι αναφέρει τουρκικό ΜΜΕ: ''Οι Έλληνες θα πουλήσουν F-16 και θα αγοράσουν πολεμικά αεροπλάνα για να χτυπήσουν την Τουρκία. Μια κίνηση αστραπιαία ήρθε από την...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ