19.9 C
Athens
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Αποκλειστικό: ”Σφαγή” Ερντογανικών στρατιωτικών με Γκιουλενιστές: ”Στηρίζετε τις ελληνικές θέσεις, είστε προδότες”!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Περισσότερα Νέα

- Advertisement -

Aπίστευτη ”σφαγή” έχουμε στην Τουρκία, ανάμεσα σε Ερντογανικούς στρατιωτικούς με μέλη της οργάνωση Γκιουλέν. Και κάπου εκεί εμπλέκεται και η Ελλάδα.

Τι αναφέρει η ”φωνή” του Ερντογάν και εμπνευστής της ”Γαλάζιας Πατρίδας”, Τζιχάτ Γιαϊτσί.

Αναλυτικά:

΄΄Σήμερα, θα σας μιλήσω για την εχθρότητα της FETO (Γκιουλενιστές) κατά της ”Γαλάζιας Πατρίδας”.

Ελπίζω ότι θα μπορέσετε να δείτε για άλλη μια φορά τη συνεργασία μεταξύ του εχθρού της Τουρκίας FETO και των άλλων εχθρών της Τουρκίας…

- Advertisement -

Στην πραγματικότητα, η πιο σημαντική απόδειξη είναι ότι οι οπαδοί της FETO επιτέθηκαν στο Τουρκικό Ναυτικό με τον πιο έντονο και ανελέητο τρόπο, με παγίδες, συνωμοσίες, συκοφαντίες και προδοσία κατά τις δίκες συνωμοσίας.

Ως αποτέλεσμα των αγωγών συνωμοσίας που κατέθεσε η FETO με πλαστά έγγραφα, ψευδείς μάρτυρες και δήθεν αποδεικτικά στοιχεία, οι διακεκριμένοι ναύαρχοι, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων φυλακίστηκαν και σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι πατριώτες στρατιώτες εκκαθαρίστηκαν. με διάφορες ίντριγκες, συκοφαντίες και μεμονωμένες μηνύσεις.

Τα μέλη της οργάνωσης που τελικά έκαναν την προδοτική απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016 και όταν απέτυχε, τα μέλη της οργάνωσης που συνελήφθησαν παραδόθηκαν στη δικαιοσύνη, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν στο εξωτερικό (ιδίως στην Ελλάδα).

Εδώ, ενώ φορούσαν την τιμητική στολή των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων, οι τρομοκράτες της FETO που διέφυγαν στο εξωτερικό και δεν επέστρεψαν από το εξωτερικό επέστρεψαν στα πρωτότυπα τους και άρχισαν να εχθρεύονται το Κράτος της Δημοκρατίας της Τουρκίας και τον Γαλάζιο Πατριώτη.

Συνεργαζόμενοι με τους Έλληνες και άλλους εχθρούς της Τουρκίας…

Μέλη της FETÖ και όργανα προπαγάνδας, συμπεριλαμβανομένων φυγόδικων πρώην αξιωματικών του ναυτικού, άρχισαν να επιτίθενται στη Blue Vatan, το οποίο η Ελλάδα ισχυρίστηκε ότι ήταν ενάντια στα δικά της συμφέροντα.

Τα μέλη της FETÖ, που διέφυγαν στις χώρες από τις οποίες έλαβαν εντολές και οδηγίες μετά τις 15 Ιουλίου 2016, συνεχίζουν να επιτίθενται στην Τουρκία και τη Mavi Vatan με το δίκτυο τρολ που έχουν δημιουργήσει.

Τώρα επιτρέψτε μου να σας δώσω παραδείγματα της μαύρης προπαγάνδας της FETÖ ενάντια στον Γαλάζιο Πατριωτισμό…

  • Πρώτα απ ‘όλα, είναι απαραίτητο να αποκαλυφθεί η εχθρική νοοτροπία του FETO στη Γαλάζια Πατρίδα πριν από τις 15 Ιουλίου 2016. Ο Tuncay Opçin, ο οποίος υπηρέτησε ως ιμάμης των Ναυτικών Δυνάμεων για πολλά χρόνια με την κωδική ονομασία “Zeyd”, έκανε το ψέμα και συκοφαντεί ότι «η Τουρκία ήρθε στην Κυπριακή Δημοκρατία όχι για να σώσει τους Τούρκους από τη σφαγή, αλλά για τα συμφέροντά της στην Ανατολική Μεσόγειο» στο tweet του στις 19 Δεκεμβρίου 2015:
  • Ο λεγόμενος φυγάς της FETO, συνταγματάρχης του Ναυτικού Επιτελείου Χουσεΐν Ντεμιρτάς, από την άλλη, έγραψε στο Twitter στις 29 Δεκεμβρίου 2017, «Δεν υπάρχει κανένα κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο όπου η Τουρκία μπορεί να συνεργαστεί και να καθίσει μαζί σε ένα τραπέζι και να μιλήσει», και οι δύο στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ελληνοελληνική περιοχή. Όχι μόνο έδινε μερίδιο στους δυο τους αλλά και επιτέθηκε στο ανατολικό σκέλος της Γαλάζιας Πατρίδας της Τουρκίας με τα λόγια «Σε αυτές τις συνθήκες κατέστη αδύνατη η ίδρυση ΑΟΖ υπέρ της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο»:
  • Ο συνταγματάρχης Halis Tunç του Επιτελείου Πληροφοριών του Ναυτικού, του οποίου ο αρχηγός της FETO εκδιώχθηκε, υπερασπίστηκε τις θέσεις της Ελλάδας με τα tweets του στις 2 Νοεμβρίου 2018. Λέγοντας: «Από το σημείο που έφτασε στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία έχει υποστεί απώλειες στην περιοχή όπως δεν έχουν ξαναδεί, και φαίνεται βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει χειρότερα σε σύντομο χρονικό διάστημα»,
  • Ο Tuncay Opçin, ένας φυγάς τρομοκράτης με την κωδική ονομασία “Zeyd”, ο οποίος ήταν ο ιμάμης της οργάνωσης στις Ναυτικές Δυνάμεις, μετέφερε φοιτητές της στρατιωτικής και στρατιωτικής ακαδημίας της FETO στην Πενσυλβάνια και τους έβαλε να κάνουν μια τελετή αποφοίτησης παρουσία του αρχηγού της FETO, αναφέρει το Το άρθρο του για τον προστάτη στις 22 Νοεμβρίου 2018. Ονόμασε την Ελληνοκυπριακή Διοίκηση ως «Κυπριακή Δημοκρατία», αγνοώντας την ΤΔΒΚ και κατέθεσε τις προτάσεις του για το πώς θα πρέπει να αποκλειστεί η Τουρκία με τις λέξεις «Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο θέτουν την Τουρκία σε δύσκολη κατάσταση».
  • Η Bold Media, ένα από τα μεγαλύτερα ραδιοτηλεοπτικά και προδοτικά όργανα της FETÖ στο εξωτερικό, επιτέθηκε στη Συνθήκη ΑΟΖ που υπέγραψε η Τουρκία με τη Λιβύη στις 16 Δεκεμβρίου 2019, λέγοντας: «Νομίζουν ότι έχουν κατακτήσει τη Λιβύη, αλλά βρίσκονται στη μέση της ανατολικής Μεσογείου».
  • Ο λεγόμενος ιστότοπος ειδήσεων Tr724 Medya, η μηχανή αντίληψης της FETO, είπε στις 21 Μαΐου 2020, «Η ναυτική συμφωνία με τη Λιβύη, που λέγεται ότι είναι ο πατέρας της ιδέας του Yaycı, και η κατασκευή της Γαλάζιας Πατρίδας ( !) δεν έχει αντίστοιχο στις διεθνείς συμφωνίες.» Σαν παπαγάλος επανέλαβαν αυτό που είπαν οι Έλληνες.
  • Η φούσκα των ψεύτικων ειδήσεων και της προπαγάνδας του FETO, το ΜΜΕ Κρόνος από την άλλη, ήταν πολύ ξεκάθαρο στο πλευρό ποιου στάθηκαν ενάντια στη Γαλάζια Πατρίδα με μια δήλωση στις 28 Ιουνίου 2020 ότι «η Ελλάδα σχεδιάζει να απαλλαγεί από την πολιτική της Γαλάζιας Πατρίδας με τον Τζο Μπάιντεν”:

Το Bold Media, μια άλλη μηχανή μαύρης προπαγάνδας και αντίληψης στα ψεύτικα ΜΜΕ της FETO, υπερασπιζόταν τις ελληνικές θέσεις και ήταν εχθρικά προς την Τουρκία.

  • Ο υπασπιστής της Ελλάδας, Efe Çaman, μαχητής της FETO, είπε στις 30 Αυγούστου 2020, «Οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να συνδεθούν με τη θάλασσα, οι Τούρκοι είναι ένα από τα έθνη με την πιο αδύναμη θαλάσσια κουλτούρα, οι περισσότεροι Τούρκοι δεν μπορούν καν να κολυμπήσουν. ωστόσο υπερασπίζονται τις «ναζιστικές» θέσεις που ονομάζονται Γαλάζια Πατρίδα.»
  • Ο λεγόμενος ακαδημαϊκός φυγάς μέλος της FETO Mehmet Efe Çaman έγραψε επίσης στο προπαγανδιστικό όργανο της FETO Tr724 στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 ότι έβλεπε τη «Γαλάζια Πατρίδα ως απειλή για την ασφάλεια».

Οι φυγάδες και τα όργανα της FETO επιφορτισμένα με τη δημιουργία της αντίληψης της Τουρκίας ως επιτιθέμενου και της Ελλάδας ως ειρηνικής συνεχίζουν το έργο τους ολοταχώς, χωρίς να κοκκινίζουν, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν.

  • Οι αξιωματούχοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της FETO, μαζί με τον ηγέτη της FETO Adem Yavuz Arslan, επιτίθεντο στη Mavi Vatan με κάθε ευκαιρία με τις λέξεις “Ας θυμηθούμε το έργο Blue Homeland που εφευρέθηκε από έναν ψυχικό ασθενή ονόματι Cihat Yaycı (!)”.

Αλλά εφιστώ την προσοχή σας, αυτά τα λόγια δεν μας είναι ξένα.

Η ουσία του θέματος είναι αυτή. Δεν χρειαζόμαστε άλλον εχθρό όταν υπάρχουν τόσοι προδότες γύρω μας και ανάμεσά μας”, αναφέρει ο Γιαϊτσί.

- Advertisement -

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ροή ειδήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκθεση-«κόλαφος» για Ερντογάν από την Κομισιόν: Τι ζητά για τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τη Χαμάς και τον Πούτιν

Κόλαφο για την Τουρκία -σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό αλλά και την αποδοχή της τρομοκρατικής δράσης της Χαμάς- αποτελεί η κοινή ανακοίνωση...

Τεράστια εξέλιξη! Η Ιαπωνία έβγαλε το PKK από τη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων – Έξαλλοι στην Τουρκία

Η ιαπωνική εσωτερική υπηρεσία πληροφοριών ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι αφαίρεσε το PKK από τη λίστα των «απαγορευμένων οργανώσεων». H Ιαπωνία με πιέσεις της...

Ισραηλινό εναλλακτικό σχέδιο στο Σουέζ: Το Κανάλι Μπεν Γκιουριόν…

Με την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, η ιδέα της δημιουργίας του καναλιού Μπεν Γκουριόν αναβίωσε στα μέσα ενημέρωσης. Το κανάλι θα συνέδεε...

Ισραηλινή πρόταση για «μακρόχρονη εκεχειρία» στη Γάζα. Ποιοι είναι οι όροι

Η Ισραηλινή Ραδιοφωνική Αρχή ανέφερε ότι η ισραηλινή αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον επικεφαλής της Μοσάντ, παρουσίασε κατά τη διάρκεια συνομιλιών στη Ντόχα με τους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές 2023: Πότε είναι το debate – Ώρα και κανάλι

Πότε είναι το debate για τις εκλογές 2023 - Ώρα και κανάλι Στην τελική ευθεία για το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές 2023. Αντίστροφη μέτρηση...

Blue Horizon-Δολοφονία 36χρονου Αντώνη: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος

Την προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά αποφάσισαν τα ξημερώματα...

Εκλογές 2023: Η νέα δημοσκόπηση και το μυστήριο της απλής αναλογικής

Νέα δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της PULSE παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ αγγίζει το 31%, ο...

Blue Horizon: «Ο Αντώνης δεν είχε βλάψει ούτε μυρμήγκι, τον πέταξαν στη θάλασσα λες και είναι σκουπιδάκι»

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον αδικοχαμένο Αντώνη Καρυώτη - που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του...