21.7 C
Athens
Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

«Οργασμός» δράσεων με τις Ένοπλες Δυνάμεις σε επιφυλακή

Περισσότερα Νέα

- Advertisement -

Ο Ερντογάν και οι φίλοι του «βρυχώνται» απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αλλά έως τώρα η Τουρκία περιορίζεται σε επίπεδο λεκτικών απειλών. Την ώρα που η Αθήνα «κυνηγά» υδρογονάνθρακες, η περιοχή των ερευνών του Sanco Swift δεν επιτρέπει στη Λιβύη την παραμικρή αμφισβήτηση στο δικαίωμα της Ελλάδας να ασκεί τα Κυριαρχικά της Δικαιώματα.

Όμως η επέκταση της περιοχής ερευνών Νότια έως και τη μέση γραμμή η οποία ορίζεται από τις Λιβυκές ακτές έως τη Γαύδο, ίσως αλλάξει τα δεδομένα και εκεί ποντάρει η Άγκυρα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται με πατημένο το «lock», ενώ ο Χουλουσί Ακάρ… μας ζητά να συνέλθουμε και να μοιραστούμε τον πλούτο του Αιγαίου,αναφέρει το Newpost.gr.

Μην χάσετε απόψε στις 20:00 την αποκαλυπτική συνέντευξη του γεωπολιτικού αναλυτή Αλέξανδρου Ιτιμούδη στο Directus.gr.

Χουλουσί Ακάρ: «Συνέλθετε και μην παίρνετε αέρα»

Νουθεσίες προς την Ελλάδα να συνέλθει και να μην παίρνει αέρα, έδωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος συναντήθηκε με οικογένειες ηρώων και βετεράνους στα Δαρδανέλια.

- Advertisement -

Ο Τούρκος υπουργός απηύθυνε έκκληση για διμερή διάλογο, καλώντας την Αθήνα να εγκαταλείψει τη ρητορική και τις ενέργειες που αυξάνουν την ένταση και λέγοντας ότι η Άγκυρα είναι υπομονετική.

«Όσον αφορά τις σχέσεις μας με την Ελλάδα, πραγματικά, αλλά πραγματικά… προτείνουμε πάντα με εξαιρετική υπομονή διάλογο και να κάνουμε ό,τι χρειαστεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, προκειμένου να επέλθει πραγματικά η ειρήνη και να υπάρξει δίκαιη κατανομή του πλούτου εδώ. Λέμε ότι “εδώ έχουμε προβλήματα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας”.

Ας λύσουμε αυτά τα προβλήματα μέσω διαλόγου. Υπάρχουν ποικίλα προβλήματα, προβλήματα με βάθος, όχι προβλήματα που μπορούν να λυθούν σε μια στιγμή. Καλέστε μας, ας έρθουμε στην Ελλάδα και ας μιλήσουμε. Ελάτε στην Τουρκία ας καθίσουμε εδώ και ας μιλήσουμε. Μην συνεργάζεστε με άλλους, μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας τα δικά μας προβλήματα. Επομένως, λέμε ότι περιμένουμε από την Ελλάδα να εγκαταλείψει τις ενέργειες και τη ρητορική που αυξάνουν αυτή την ένταση και να μιλήσει όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνα και συνετά για αυτό το θέμα. Λέμε μην αυξάνετε την ένταση. Λέμε μην οξύνετε την ατμόσφαιρα. Λέμε μην διαταράσσετε το περιβάλλον διαλόγου. Τους λέμε επίσης πόσο υπομονετικοί είμαστε. Παρόλα τα λάθη που έγιναν, παρά τις παραλείψεις, μπορούμε να τα λύσουμε υπομονετικά με όσο το δυνατόν πιο ειρηνικούς τρόπους και μεθόδους. Το πιστεύουμε! Αλλά λέμε ότι αυτό δεν είναι αδυναμία, ούτε φόβος, μην παρεξηγείτε την έκκλησή μας για διάλογο. Το λέμε αυτό γιατί είμαστε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου με αξιοπρέπεια και ευγένεια. Αυτό δεν είναι αδυναμία», σημείωσε ο Χουλουσί Ακάρ, προσθέτοντας ότι από την άλλη δεν θα επιτρέψουν κανένα τετελεσμένο.

Μην παίρνετε αέρα!

«Από την άλλη, λέμε ότι θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας, τους νόμους μας, δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο, δεν θα επιτρέψουμε να παραβιαστούν τα δικαιώματά μας με κανέναν τρόπο. Ούτε αυτό αποτελεί απειλή. Γι’ αυτό ελάτε στα σύγκαλά σας, μην παίρνετε αέρα με το τι σας λένε ή κάνουν οι τρίτοι. Πατήστε στο έδαφος. Συμπεριφερθείτε με σύνεση και λογική και ας καθίσουμε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα μόνοι μας, να τα λύσουμε και να κάνουμε ειρήνη εδώ», συνέστησε ο Τούρκος ΥΠΑΜ, εκφράζοντας στη συνέχεια και πάλι την ενόχλησή του για τους εξοπλισμούς και τις συμμαχίες της Ελλάδας.

akar

«Ορισμένοι συγκεκριμένοι πολιτικοί στην Ελλάδα, τους οποίους πιστεύω ότι παρακολουθείτε, ανακινούν τα πράγματα για εσωτερική πολιτική κατανάλωση και κλιμακώνουν την ατμόσφαιρα. Υπάρχει και ένταση και κάποιες μάταιες προσπάθειες εξοπλισμών. Υπάρχει μια σειρά από δήθεν ‘τεχνητές’ συμμαχίες, που είναι μάταιες. Όλα αυτά είναι μια μάταιη προσπάθεια, ειδικά αυτή η κούρσα εξοπλισμών. Αυτά βλάπτουν ιδιαίτερα την ευημερία του ελληνικού λαού. Αυτός ο σεβντάς για εξοπλισμούς από μια Ελλάδα με σοβαρό πρόβλημα χρέους, διαταράσσει την κανονική τάξη και όλοι πρέπει να το δουν αυτό», υποστήριξε ο Χουλουσί Ακάρ.

Ελάτε να μοιραστούμε τον πλούτο του Αιγαίου

«Κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων κάποιων απόστρατων στρατιωτικών, απόστρατων διπλωματών και ακαδημαϊκών, οι λογικοί Έλληνες το βλέπουν αυτό. Βλέπουν τα λάθη που κάνουν οι ίδιοι οι πολιτικοί τους και τους προειδοποιούν. Ακούστε τους!», προέτρεψε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

«Επομένως, ας διασφαλίσουμε την ειρήνη και τη σταθερότητα εδώ και ας μοιραστούμε δίκαια τον πλούτο του Αιγαίου μέσω διαλόγου και στο πλαίσιο της ευθυδικίας και του διεθνούς δικαίου. Αυτό θέλουμε. Δυστυχώς όμως υπάρχουν προβλήματα σε αυτό το θέμα και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς καταστρέφουν και σαμποτάρουν κάποιες καλές προθέσεις και κάποια καλά βήματα και το γνωρίζουμε αυτό», κατέληξε.

Ο Χουλουσί Ακάρ υποστήριξε επίσης ότι η Τουρκία είναι μια χώρα με σημαντική επιρροή. Ένας παράγοντας που εξασφαλίζει την ειρήνη και την ηρεμία και ότι οι συναντήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν αποτελεσματικές σε όλα αυτά.

«Παρείχε σοβαρή ανακούφιση. Είμαστε μαζί με τα αδέρφια μας από το Αζερμπαϊτζάν μέρα και νύχτα. Οι Κύπριοι αδελφοί μας είναι αδέρφια μας. Η εθνική μας υπόθεση. Εκεί δεν τίθεται θέμα παραχώρησης. Θέλουμε δύο ίσα, κυρίαρχα ‘κράτη’».

Ο Τσαβούσογλου, το ψευδοκράτος και τα μαθήματα γεωγραφίας

Επιστρέφει με… νέο χτύπημα κάτω από τη μέση ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος-απ΄ότι φαίνεται- απουσίαζε από τα μαθήματα Γεωγραφίας στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, μιλώντας σε Διεθνές Συνέδριο στη Ρώμη, έφερε τα «πάνω κάτω» στον γεωγραφικό χάρτη, καθώς τοποθέτησε την Τουρκία ως νότιο σύνορο της Ευρώπης και δημιούργησε το δικό του αφήγημα.

«Η Τουρκία έχει σημαντική συμβολή στην ασφάλεια της Ευρώπης. Τα νότια σύνορα  της Ευρώπης δεν αρχίζουν με την Ελλάδα. Τα νότια σύνορα της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ αρχίζουν από την Τουρκία. Στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, η Τουρκία παίζει ένα σημαντικό ρολό. Είμαστε η μόνη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που αγωνίζεται ενεργά με το ISIS».

tsavousolgloi

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επέρριψε ευθύνες στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της Μεσογείου, για την «κινητοποίηση», όπως είπε, της Τουρκίας. Με άλλα λόγια, κατά τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, όλοι έχουν άδικο και μόνο η Τουρκία το δίκιο. Έφτασε δε στο σημείο να αναφέρει ως επίσημη οντότητα την κατεχόμενη Κύπρο, παραβλέποντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό έδαφος υπό στρατιωτική κατοχή, μετά από εισβολή:

«Γιατί κινητοποιήθηκε η Τουρκία; Διότι η άλλη πλευρά, οι άλλες χώρες της Μεσόγειου, αγνόησαν την Τουρκία και τα δικαιώματα της ”ΤΔΒΚ” (ψευδοκράτους στην Κύπρο). Εμείς κάνουμε έκκληση για την δίκαιη και ίση μοιρασιά όπως και οι πολίτες της ”ΤΔΒΚ” πιστεύουν στην ώση μοιρασιά.

Αν δείτε στους χάρτες, προσπαθούν να μην αφήσουν τίποτα στην Τουρκία. Στο πεδίο και στο τραπέζι κινητοποιηθήκαμε και κάναμε μια καταγραφή της δική μας υφαλοκρηπίδας, ενώπιον του ΟΗΕ και καλέσαμε τους άλλους λέγοντας να συναντηθούμε όλοι και να συζητήσουμε πως μπορεί να γίνει η ίση μοιρασιά».

Πιστός στο αφήγημά του και στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ο Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, επιμένοντας ότι η Αθήνα είναι εκείνη που προκαλεί: «Τις διαφορές μας με την γειτονική μας χώρα, την Ελλάδα, προσπαθούμε να τις λύσουμε με ειρηνικές διαδικασίες και με διπλωματία. Όμως για το ταγκό χρειάζονται δυο άνθρωποι. Η Ελλάδα πρέπει να έχει την ίδια σκέψη, όπως και οι ελληνοκύπριοι πρέπει να στηρίξουν τη δίκαιη μοιρασιά».

Φωτιά και ατσάλι, η απάντηση στις προκλήσεις

Η Νότια Ρόδος σείστηκε το πρωί από τον καταιγισμό πυρών των φρουρών του ακριτικού νησιού. Την ώρα που η Άγκυρα επιμένει με θράσος να απαιτεί αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών του Αρχιπελάγους  λαμβάνει κυριολεκτικά το πιο ηχηρό μήνυμα των τελευταίων εβδομάδων από το πιο ισχυρό ‘’κάστρο’’ του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Με την εντυπωσιακή άσκηση «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 22» να καταδεικνύει πολλαπλά συμπεράσματα τόσο για την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων  όσο και για την αποφασιστικότητα της Αθήνας όχι απλά να απαντά ότι «δεν αποστρατικοποιείται ότι απειλείται» αλλά και να μη διστάζει να το δείχνει στην πράξη.

Με τεράστιο όγκο πυρών,συντονισμό και πλήρη ακρίβεια προσωπικό και οπλικά συστήματα της 95 AΔΤΕ εκτέλεσαν σενάριο αντίδρασης σε εχθρικό προγεφύρωμα και αεροπρογεφύρωμα. Οι χερσαίες δυνάμεις του νησιού με την υποστήριξη μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας και ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού έδειξαν πως θα αντιδράσουν σε αυτό το ενδεχόμενο.

image141

Για σχεδόν δύο ώρες οι δυνάμεις άμυνας του νησιού με καταιγισμό πυρών και τακτικές κινήσεις εφάρμοσαν τα σχέδια του Επιτελείου και ολοκλήρωσαν την άσκηση «ΚΟΛΟΣΣΟΣ» με απόλυτη επιτυχία στο πεδίο βολής Κατταβιάς. Τα οπλικά συστήματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι πολλαπλοί εκτοξευτές RΜ-70 με τα εκπληκτικής ακρίβειας πυρά τους στη θάλασσα, τα ελικόπτερα Apache και Kiowa Warrior με τους τρομακτικούς πυραύλους Hellfire ενώ σταθερή αξία παραμένουν τα άρματα μάχης M-48 A5 Molf που ηγήθηκαν της αντεπίθεσης.

Όμως αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό της Άγκυρας ήταν η παρουσία στην άσκηση των τεθωρακισμένων οχημάτων αναγνώρισης M-1117 Guardian τα οποία ήδη ενισχύουν την άμυνα των ακριτικών νησιών.«Στην άσκηση στη χρησιμοποιήθηκαν αμερικανικά άρματα M-1117» αναφέρουν ήδη τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης κάνοντας λόγο για εξοπλιστική ενίσχυση των δήθεν αποστρατικοποιημένων νησιών του Αιγαίου.

Είχε προηγηθεί η προκλητική ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας της Τουρκίας που ανέφερε: «Αναμένουμε από την Ελλάδα η οποία αδιαφορεί για τις προτάσεις διαλόγου, το συντομότερο δυνατόν να τερματίσει τις δραστηριότητες στρατιωτικοποίησης των νησιών που έχουν αποστρατικοποιημένο καθεστώς και όλες τις παραβιάσεις διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου» Για να πάρει πριν συμπληρωθούν ελάχιστες ώρες την απάντηση από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όχι μόνο στη Ρόδο αλλά και στη Λέσβο με την εντυπωσιακή νυχτερινή άσκηση με πραγματικά πυρά «ΒΕΛΛΕΡΟΦΩΝ». Απάντηση στις πολεμικές ιαχές όσων υποστηρίζουν ότι ‘’θα έρθουν νύχτα».

3 σενάρια αντίδρασης στο κυνήγι των υδρογονανθράκων

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Ναυτικό Επιτελείο λαμβάνουν τα μέτρα τους και η άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ» αναμένεται να αποβεί βραχνάς σε όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν στο ΠΝ, είναι εμπλοκή των «σκυλιών» του Ερντογάν σε ρόλο μισθοφόρου-συνεργάτη της «κυβέρνησης» της Λιβύης». Άλλωστε πολεμικά πλοία της Άγκυρας τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε μόνιμη βάση ανοιχτά της Τρίπολης ενώ έχουν μετατρέψει σε μικρή ναυτική βάση τμήμα του λιμανιού της πόλης.

Τα σενάρια της «ΑΣΤΡΑΠΗΣ» στην προκειμένη περίπτωση για ευνόητους λόγους δεν αφορούν την περιοχή των ερευνών αλλά επικεντρώνονται στο Μυρτώο αλλά και στο Κρητικό πέλαγος Βόρεια της Κρήτης, όπου θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό και πραγματικά πυρά τόσο εναντίον στόχων επιφανείας όσο και αντιαεροπορικά έναντι ανεμούριου που θα μεταφέρεται από αεροσκάφος. Και όσο το Sanco Swift συνεχίζει ανενόχλητο τις σεισμογραφικές του έρευνες, «σαρώνοντας» τον βυθό με τα 14 καλώδια που απλώνει σε μήκος έως και 12 χιλιόμετρα τόσο ο Ελληνικός Στόλος θα παραμένει μακριά μεν αλλά σε πλήρη επιφυλακή.

Πάντα έτοιμος να σπεύσει και να σχηματίσει «ασπίδα» ασφαλείας γύρω από το ερευνητικό σκάφος.  Ταυτόχρονα τα «γεράκια» της Πολεμικής Αεροπορίας από την «φωλιά» της Σούδας σε ελάχιστο χρόνο θα μπορούν να απλώσουν τα φτερά τους πάνω από την Ελληνική αρμάδα. Με τους γείτονες να γνωρίζουν καλά ότι σε ενδεχόμενη προσπάθεια πρόκλησης κρίσης στην περιοχή όλα τα δεδομένα είναι σε βάρος τους.

gl2yxj1662736718505

Επιπλέον η Άγκυρα γνωρίζει καλά ότι οποιαδήποτε ενέργεια έναντι του Sanco Swift το οποίο ερευνά για λογαριασμό του Αμερικανικού ενεργειακού κολοσσού Exxon Mobil θα προκαλέσει την άμεση αντίδραση των ΗΠΑ. Και με δεδομένο ότι η ναυτική παρουσία της υπερδύναμης στη Μεσόγειο είναι πανίσχυρη με αεροπλανοφόρο και μεγάλο αριθμό καταδρομικών, αντιτορπιλικών και υποβρυχίων κάθε προσπάθεια παρενόχλησης του ερευνητικού θα έχει για την Τουρκία εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες.

Ο Στόλος και τα ελικόπτερα-φονιάδες

Όμως ο Ελληνικός Στόλος δεν θα περιοριστεί σε αυτά τα σενάρια όσο εξελίσσεται η «ΑΣΤΡΑΠΗ»  καθώς ο σχεδιασμός του Αρχηγείου προβλέπει τόσο βολές τορπίλης από υποβρύχια κατά στόχου επιφανείας αλλά και βολές τορπίλης από τα ελικόπτερα Sea Hawk S-70 κατά υποβρυχίου. Από τις πρώτες πρωινές ώρες όταν μεγάλος αριθμός Μονάδων επιφανείας, φρεγατών,ταχέων περιπολικών κατευθυνόμενων βλημάτων, αρματαγωγών, πλοίων γενικής υποστήριξης  αλλά και υποβρυχίων άρχισε να βγαίνει από το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας εξελίσσονται συνεχώς τακτικά και τεχνικά σενάρια.

Και όπως πάντα οι Μονάδες του Στόλου χωρίζονται σε φίλιες και «εχθρικές» δυνάμεις και εφαρμόζουν σχέδια και τακτικές. Σενάρια ναυτικής αποτροπής αλλά και ναυτικού αποκλεισμού ή άρσης ναυτικού αποκλεισμού αποτελούν αντικείμενα πάνω στα οποία θα εκπαιδευτούν τα Ελληνικά πληρώματα έως και τις 3 Δεκεμβρίου όταν θα ολοκληρωθεί η «ΑΣΤΡΑΠΗ».

5693205

Επιπλέον βασικό αντικείμενο της άσκησης θα είναι και ο ανθυποβρυχιακός πόλεμος στον οποίο ο Στόλος κατά τη διάρκεια της κρίσης το καλοκαίρι του 2020 έδειξε τα «δόντια« του. Όταν κατάφερε  να εγκλωβίσει και να «σκάσει» τα Τουρκικά υποβρύχια στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ενώ όσα επιχείρησαν να κινηθούν στο Κεντρικό Αιγαίο και να προσεγγίσουν τις Ελληνικές ακτές έζησαν κυριολεκτικά εφιαλτικές ώρες που έφτασαν έως και την εικονική προσβολή.

- Advertisement -

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή ειδήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές 2023 – Συρίγος: Παραλάβαμε Mirage χωρίς φρένα – Φίλης: Η άμυνα ήταν σε αρίστη κατάσταση – Mην παίρνετε F-35

Σε έντονη αντιπαράθεση για την κατάσταση στην οποία ήταν οι Ένοπλες Δυνάμεις το 2019 ήρθαν ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Συρίγος με τον πρώην υπουργό...

Το 2028 τα πρώτα F-35 στην Ελλάδα

Μέχρι το 2028 αναμένεται, αν όλα προχωρήσουν όπως προβλέπεται, να έχουμε τα πρώτα F-35 στην Ελλάδα. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Εθνικής...

Ο Ιωακειμίδης λυπάται για τη μη συζήτηση και των χωρικών υδάτων με Τουρκία

Από γεωπολιτική οπτική, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης της Τουρκίας μπορεί να ερμηνευθεί, πρώτον, ως μήνυμα αναζήτησης από τον πρόεδρο Ερντογάν ενός modus vivendi...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αποκλειστικό-Ξεκάθαροι οι τουρκικοί στόχοι στο Αιγαίο-Έριξε το ”σήμα” ο εμπνευστής της ”Γαλάζιας Πατρίδας”

Σε νέες προκλήσεις προχώρησε ο εμπνευστής του δόγματος της ''Γαλάζιας Πατρίδας''. Ο Cihat Yayci ανέφερε πριν λίγο: ''Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η Γαλάζια Πατρίδα είναι...

Όλα στη ”φόρα”-Ο ρόλος της τουρκικής στρατοχωροφυλακής στην κινητικότητα των μεταναστών στον Έβρο – Χάρτες με τα ”τρωτά σημεία”

Δάκτυλο των τουρκικών αρχών, και συγκεκριμένα της τούρκικης στρατοχωροφυλακής, διαβλέπουν οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των συνόρων μας. Πρόκειται για συντονισμένο σχέδιο προώθησης από...

Ξεφεύγει η κατάσταση: Αιγύπτιοι προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη και λιθοβόλησαν τον 22χρονο σύντροφό της στην παραλία της Φρεαττύδας!

Μνήμες από την τραγική υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού της τότε 17χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη στην Πάρο, ξυπνά το περιστατικό της απόπειρας βιασμού ενός άλλου 17χρονου...

Αποκλειστικό-Το ”χοντραίνουν”!-Τουρκόφωνο ΜΜΕ: ”Μητσοτάκη δεν είμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι, είμαστε Mουσουλμάνοι Τούρκοι”

Σε μία νέα πρόκληση προχώρησε μειονοτικό ΜΜΕ! Πριν λίγες ώρες ανέβασε άρθρο με τίτλο: ''Κύριε Μητσοτάκη! Δεν Eίμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι! Είμαστε Mουσουλμάνοι Τούρκοι!'' Όπως φαίνεται η...